Преминете към основното съдържание

Близки разкриха истинската причина за раздялата на Дженифър Лопес и Каспър Смарт

Вчера стана известно за раздялата на една от най-харесваните двойки в Холивуд – Дженифър Лопес и Каспър Смарт. Те съобщиха, че са решили да сложат точка на 5-годишните си отношения като интимна двойка, но да останат приятели. Каква е...
© Getty

Вчера стана известно за раздялата на една от най-харесваните двойки в Холивуд – Дженифър Лопес и Каспър Смарт. Те съобщиха, че са решили да сложат точка на 5-годишните си отношения като интимна двойка, но да останат приятели. Каква е причината, не стана ясно, но близки до двойката разкриха някои детайли.

Невероятно, но причината за раздялата им е отказът на Каспър да придружи Джен на едно от многобройните й събития. По думите на източника, Дженифър много искала той да присъства заедно с нея на благотворителната вечер на Рон Пърлман в Хемптън, но танцьорът имал други планове. Смарт предпочел да изкара вечерта със свои приятели в Лас Вегас, за да гледа боя между Конър Макгрегър и Нейт Диас.

Поведението му ядосало певицата и тя взела решение окончателно да сложи край на отношенията им, при това без да го обсъжда с любимия си, а просто го поставила пред свършен факт. Напомняме ви, че Каспър и Джен са се разделяли вече няколко пъти, така че скоро можем да чуем отново за поредното им сдобряване.

Автор Люба Вангелова  

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser