Преминете към основното съдържание
Близнаци

Годишен хороскоп

Зодия Близнаци

22 май - 21 юни


Зодия Близнаци - Годишен хороскоп

През идната година ви съветвам да преценявате с разума си качествата на хората, които допускате до себе си, и да не се съобразявате с наложено ви чуждо мнение. От вас зависи дали ще съхраните старите отношения или ще смените изцяло средата си. Предпазвайте се от опитите да ви използват. Не давайте гласност на финансовите си постижения, особено пред ваши роднини, дори и такива, с които отдавна сте прекратили отношенията си.

Лично

Ако искате да запазите трайни взаимоотношения през 2017, бъдете много внимателни. Не е изключено да изневерите и да се разделите с половинката си, а несемейните да срещнат любовта на живота си и да решат да създадат семейство. Както винаги сте подвластни не само на острия си ум, но и на острия си език. Избягвайте заядливите изказвания и не критикувайте без причина.

Стил

Вашата дейност изисква промяна на стила. Добре е да обърнете повече внимание на спортните занимания и да се опитате да следвате тенденциите в тази посока. Бяло, сиво, светло синьо са вашите цветове. Те ще ви вдъхнат увереност и ще ви създават настроение.


Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser