Преминете към основното съдържание

Близнаците на Брад и Анджелина станаха на 8 години

Ето как отбелязаха празника на Нокс и Вивиен известните им родители
Брад и Анджелина
Брад и Анджелина © Twitter

Семейството и най-вече децата са най-важни за звездната двойка Брад и Анджелина. Въпреки че са много заети с професионалните си ангажименти актьорите, актьорите винаги намират време да бъдат с хлапетата. 

По повод 8-ия рожден ден на близнаците им Нокс и Вивиен, Брад и Анджелина решиха да ги изненадат не със скъпи подаръци, а с приятна закуска с палачинки. Групата се появи в популярна сладкарница, където се насладиха на яденето си като всяко друго нормално семейство, отбелязват свидетели. 

© Instagram, Двойката похапва с децата си като всяко друго семейство

Клиенти на заведението, които побързали да щракнат няколко снимки на звездите, споделят в социалните мрежи, че не могли да повярват, че до тях седи една от най-популярните двойки в света. 

След като приключили с храната Анджелина, Брад и децата напазарували куп парти аксесоари, които най-вероятно са били използвани за детския купон, който семейството е организирало по-късно през деня, с който всички да отбележат рождения ден на Нокс и Вивиен. 

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser