Преминете към основното съдържание

Блу Айви по стъпките на мама Бионсе

Певицата засне новото си видео
Блу Айви
Блу Айви © Instagram

Подобно на почти всички момиченца на найната възраст и 4-годишната Блу Айви използва всяка възможност да разгледа чантичката с гримове на майка си и, разбира се, да се намаже с някои от тях.

Бионсе реши да зарадва феновете си със снимка, на която се вижда как дъщеря й внимателно нанася розово червило върху устните си. По всичко личи, че това се е случило по време на снимките на новото видео на Кралица Би, тъй като освен въпросния кадър, изпълнителката е публикувала и още няколко от снимачната площадка.

© Instagram, Бионсе 

Освен грим върху лицето си, Блу се радва и на блестящи аксесоари, които са внимателно подредени върху челото й, най-вероятно от някой от гримьорите, присъсвали на снимките. 

Кадрите пък са част от новото видео, което Бионсе записва с колегите си Coldplay, с които е много близка. Те дори имаха общо участие на тазгодишното спортно събитие Super Bowl. 

Само преди дни пък стана ясно, че БГ дизайнерите Ливия Стоянова и Ясен Самуилов са ушили един от тоалетите на певицата за новото й видео Formation. 

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser