Преминете към основното съдържание

Блясък и лукс или семпло и елегантно?

И двете визии могат да внушат стилно излъчване, стига да изберете правилните комбинации. И не забравяйте, че с блясъка не бива да се прекалява, а твърде семплото е скучно! Открийте границата!

Moschino / IMaxTree

Коя визия предпочитате? Пайети, блясък и дантела или семпло, но стилно излъчване? Ще ви представим два различни стила – първият е на Moschino, а вторият е на Alberta Ferretti.

Блясък & лукс

Moschino / IMaxTree

Безспорно всяка жена обича лукса, но не трябва да го превръща в кич. Moschino представя визия достойна за истинска кралица на зимата. Златистият цвят се асоциира с успех, охолство и просперитет. Свързва се с високи идеали, мъдрост и разбиране. Но златото е символ и на егоизъм и липса на доверие.

Moschino / IMaxTree


Семпло & елегантно

Alberta Ferretti / IMaxTree

Комбинацията от топъл и удобен пуловер с елегантен панталон и стилни ботуши е класически избор за зима 2020. Дизайнерката Alberta Ferretti избира белия цвят, символ на чистота, свобода и красота. Показва стремеж към творчество и развитие.


Alberta Ferretti / IMaxTree

Кой от двата стила ви хареса повече? Със сигурност, ако избираме тоалет за ежедневието си, ще се вдъхновим от визията на Ferretti и ще заложим на по-обикновен стайлинг, но ако ни очаква официално парти, златото ще ни бъде от полза!

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser