Преминете към основното съдържание

Bobbi Brown пренесе Ню Йорк в София

Със стилно събитие брандът бе официално представен у нас

Въпреки че се предлага от няколко месеца ексклузивно в Delirium Beauty Boutique в Serdika Center, една от най-популярните в целия свят марки за грим бе официално представена у нас с изискано събитие. То премина под мотото #CONFIDENTBEAUTY - кампания на Bobbi Brown, която стартира в Ню Йорк през май с идеята да акцентира на вътрешната красота, подчертана от грима.


ИЗПАДАМЕ В БЮТИ ДЕЛИРИУМ!


Представянето на марката се случи в специално избран централен софийски лофт, чиито интериор бе изцяло преобразен, така че да пренесе гостите в центъра на Ню Йорк и да ги запознае с цветовете и философията на Bobbi Brown.

Апартаментът бе разделен на три отделни зони - грижа за кожата, идеален тен и грим. В първата стая, The Prep Room, Мариана Коутелоу, маркетинг мениджър на Bobbi Brown за Балканите, разказа повече за skincare продуктите на марката и колко важни са те за постигането на перфектната грим визия.

Хелен Филипи, мениджър продажби и обучения на бранда за нашия регион, разкри тайната на избора на перфектния фон дьо тен и философията на бранда за подтоновете на кожата.

В третата стая домакин беше гримьорът на Bobbi Brown Сотирис Лампроу, който долетя в София непосредствено след модната седмица в Ню Йорк, сподели тенденциите за идния сезон и представи цветната и артистична страна на марката.

Сред гостите на събитието бяха медии, блогъри, професионални гримьори и популярни лица като Славена Вътова, Ромина Тасевска, Ралица Методиева и Вяра Атова.


ДОБРЕ ДОШЛИ, JO MALONE LONDON!


Вижте още снимки от събитието на Bobbi Brown в галерията и не забравйте, че марката се предлага ексклузивно у нас само в Delirium Beauty Boutique в Serdika Center.

 

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser