Преминете към основното съдържание

Бог да пази Херцогинята: Какво трябва да знаем за потрета на Меган Маркъл

"Melanated Monas"

Семейство Картър снощи получи статуетка на Brit Awards за „Най-добра международна група”.

Те не успяха да присъстват на церемонията в Лондон, но записаха видео съобщение, което сега се обсъжда от всички.

На нея Бионсе и Джей Зи изпращат поздравите си до Обединеното кралство на фона на портрета на Меган Маркъл, която неслучайно е в идентична рамка като на известната Мона Лиза на Леонардо да Винчи - препратка към видеото на песента Apes ** t, заснето в Лувъра.

Автор на портрета е художникът Тим ​​О'Брайън, който преди това е изобразявал много звезди, включително и самата Бионсе. Първоначално, портретът е създаден за сестринството Kappa Kappa Gamma с основния им символ - ключът.

Така Бионсе и нейният съпруг поздравиха Меган Маркъл за бебето ѝ и в същото време намекнаха за нейния афроамерикански произход.

На страницата си в Instagram, певицата пише: „Благодаря на британците за тази награда. През 2002 г. спечелих с най-добрите си приятели Кели и Мишел. Щастлива съм, че този път печеля отново с най-добрия си приятел. В чест на черния исторически месец (Black History Month), ние се покланяме на една от нашите Мона Лизи. Поздравления за бременността и ви пожелавам щастие!"

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

View this post on Instagram

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser