Преминете към основното съдържание

Боядисване при чувствителен скалп? Мисия възможна!

Изключителният цвят и нежната грижа вече не се изключват взаимно

 

Не е нужно косата да издава възрастта. Какво ще кажете да подчертава красотата ви? Точно така – естествената ви красота. Защото и самата боя може да бъде естествена. И да щади и най-чувствителния скалп, без да е по-малко дълготрайна!

Нежното действие не означава компромис с цветовия резултат красотата.

В това се уверяваме и с Phytocolor Sensitive и нейните 6 естествени цвята в кафявата гама.

 

Добри новини за брюнетките

Особено за онези, които имат проблем с алергизиращите боядисващи агенти в обикновените бои за коса. Phytocolor Sensitive не съдържа амоняк, нито p-phenylenediamine или пък Resorcin.

Вместо това разчита на седем натурални пигмента във всеки от нюансите си. Тъкмо те придават изключителна дълбочина и интензивност на цвета, а вие се радвате на 100% покритие и естествени, сияйни отблясъци на косата.

Епалин (обгръща косата в защитен филм) и екстракт от кората на хинап (намалява усещането за дискомфорт) действат като успокояващи активни съставки.

Нежната грижа е подсилена и от две безценни масла – моной и жожоба, които третират космените фибри и разкрасяват косата.

Половин час по-късно...

Със своята кадифена текстура и деликатен аромати Phytocolor Sensitive прави боядисването приятно и лесно. Само смесвате лосиона и оцветяващия крем, разклащате добре (до пълно хомогенизиране) и нанасяте кичур по кичур върху косата. След половин час изплаквате обилно и нанасяте за 2 минути върху цялата коса балсама за след боядисване, който ще откриете в опаковката.

Достатъчно е да повтаряте процедурата на всеки 4-5 седмици, за да запазите естествената красота на косата си непокътната от времето.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser