Преминете към основното съдържание

Болната от коронавирус шведска принцеса София е бременна

Тя очаква третото си дете през пролетта 2021 година.

Принцът на Швеция Карл Филип и съпругата му принцеса София обявиха, че очакват третото си дете през март-април следващата година. В официалния акаунт в Instagram на шведското кралско семейство се съобщава, че въпреки че е заразена с коронавирус, „принцесата е здрава“. „Щастливи сме и очакваме с нетърпение очакваме да посрещнем третото си дете, брат или сестра на принц Александър и принц Габриел. Нов малък член на нашето семейство. "

Преди две седмици бе съобщено, че 41-годишният принц Карл и 35-годишната принцеса София са се разболели от COVID-19 и изпитват „леки симптоми на грип“. Оттогава те и синовете им са под карантина в дома им в Стокхолм.

Единственият син на действащия крал Карл XVI Густав и кралица Силвия се ожени за бившия модел и риалити телевизионна звезда през юни 2015 г. И още на следващата година младата двойка посрещна първородния си син.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser