Преминете към основното съдържание

Болницата, в която Кейт Мидълтън ще ражда, е окупирана от фенове

Предполага се, че херцогинята ще роди третото си дете на рождената дата на Кралицата
© getty

Десетки фенове на Уилям и Кейт опънаха палатков лагер в очакване на раждането на третото бебе на кралската двойка като по този начин окупираха болницата Сейнт Мери в центъра на Лондон.

Увили се в националния флаг на Великобритания суперфеновете са с надеждата да са от първите зърнали лицето на новороденото на херцогинята на Кеймбридж. Ентусиастите са се разположили покрай стената на болницата от ранния понеделник на 9-ти април, когато са били издигнати знаци за забрана на уличния паркинг и специално отделено място за медиите. 

Феновете на кралската двойка ще седят и чакат за този исторически момент независимо от времето и температурните непостоянства.

Говори се, че Кейт ще ражда със секцио ден по-рано, за да даде живот на третото си дете на рождената дата на Кралицата. Тази информация, обаче, няма официални потвърждения. 

 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser