Преминете към основното съдържание

Ботушите над коляното - по-високи или по-ниски ни правят?

Ключова роля играят и останалите елементи от цялостния стайлинг

Есента е тук, а с нея и моментът, в който трябва да изберете подходящи обувки за предстоящите студени и дъждожни дни.

От десетилетия насам високите ботуши са един от най-предпочитаните варианти за справяне с лошото време. Но подходящи ли са за вас и вашата фигура?

Да, но само, ако се съчетават и носят правилно. Те могат да ви придадат изключително атрактивен и изискан вид, издължавайки краката.

Isabel Marant FW18/19

Въпреки че са ни познати от модата на изминалия век, високите ботуши продължават да са предпочитани и универсални за допълване на елегантния стил.

Впитите по крака високи ботуши създават илюзията за по-дълъг крак, а когато са съчетани и с прилепнала долна част от облеклото с по-свободна горна – издължаващият ефект на обувките е още по-голям.

Препоръчваме ви да избирате дънки или панталони, които да се сливат с цвета на ботушите ви.

Ако предпочитате съчетание с пола и ботуши за есенно-зимния период, тогава задължително добавете тъмен чорапогащник, по който да има тънки вертикални ивици. По този начин отново оптически ще издължите вашите крака.

Съчетания с рокля и високи ботуши също е предпочитан вариант за студените дни. Съветът ни е да изберете рокля с дължина, която леко да покрива чизмите ви.

В галерията от снимки, ще откриете нашите стайлинг предложения:

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser