Преминете към основното съдържание

Брад Пит и Анджелина Джоли отлагат развода?

Децата им все още не знаят за затоплянето на отношенията им
© getty images

Според последната информация Брад Пит и Анджелина Джоли са решили да отложат развода и да се опитат да възстановят отношенията си. 

Близък до разделените съпрузи разкрил, че през последните седмици те много са се сближили и комуникацията помежду им е станала много по-лека и приятна.

"Брад и Анджелина са започнали да общуват по-често, след като Анджи реши да си купи къща, която да е много близо до тази на Брад. След като сделката за имота приключи, те продължиха ежедневно да се чуват по телефона. Засега основата тема, по която комуникират, е свързана с шестте им деца. С течение на времето обаче започнаха да дискутират и собствените си отношения, най-вече дали могат да дадат втори шанс на връзката си, както и да спрат процедурата по развода си", споделя приятелят на ексдвойката. 

Интересното е, че поне засега Брад и Анджелина предпочитат да не разкриват пред децата си това, че са затоплили отношенията си. "Опитват се да ги предпазят и да не ги боли, защото все още не е ясно дали в действителност ще си дадат още един шанс. Но мога със сигурност да кажа, че двамата правят всичко необходимо, за да избегнат развода. Осъзнаха, че прекалено много неща продължават да ги свързват, не само децата. И няма как да е иначе, все пак бяха заедно почти 12 години", допълва още мъжът.

Да си припомним местата, на които двойката пътешества през тези години:

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser