Преминете към основното съдържание

Брад Пит има връзка с немски топмодел

Новата тръпка на Брад прилича много на Анджелина Джоли и Ирина Шейк Какво се знае за Никол Потуралски?

Нова страстна любов се появи в живота на Брад Пит. Слуховете за романс между Пит и модела Никол Потуралски се появиха, след като 27-годишната красавица бе забелязана да се качва на борда на същия частен самолет като Пит на път за Южна Франция, пише Entertainment Tonight. Според изданието Потуралски е летяла до летище Шарл Шарл де Гол от родния й Берлин, а Пит от Лос Анджелис. „Двамата се качиха в кола, която ги е закара до летището за следващия полет“, каза очевидец. "Те бяха много сдържани и бързо се качиха в самолета." Много скоро се появи и снимка в потвърждение на тези думи.

Us Weekly потвърждава информация за връзката. Засега няма подробности при какви обстоятелства двамата са се запознали и дали наистина отношенията им са сериозни.

Никол Потуралски, която е известна в модната индустрия като Нико Мери, е успешен модел към три влиятелни агенции: A Management, Official Models и NEXT Models. Потуралски е била на кориците на няколко лъскави списания, включително на новия септемврийски брой на ELLE Германия.

Според The Daily Mail моделът искала да стане морски биолог, но на 13-годишна възраст е забелязана от моден скаут в Дисниленд Париж и получава предложение за работа. Важен момент: Потуралски има син Емил. Вероятно тя вече го е запознала с Брад – на една от снимките си в Instagram тя разхожда детето по улиците Лос Анджелис, където живее актьорът.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser