Преминете към основното съдържание

Брад Пит иска прошка от Анджелина

Актьорът търси начин да се помири с бившата си съпруга.

След години съдебни битки Брад Пит реши, че трябва да предприеме крайни мерки, за да може да общува нормално с децата си. Актьорът стигнал до заключението, че това би било възможно, единствено ако намери начин да подобри отношението си с Анджелина Джоли. Именно тя заведе дело за отнемане на родителските му права и дори настоява за пълно попечителство. Анджелина обвинява бившия си, че е упражнявал насилие над един от синовете им и че има проблем с овладяването на гнева си.

Според близки до Брад той е много уморен от тези битки, а и всичко това му пречи да създаде нова връзка в живота си. Той дори бил готов да поиска прошка от Джоли, само и само да има повече възможности да общува с децата си. Пит вече направи първата крачка като спря да пие и премина през терапия за лечение на проблема с алкохола. Актьорът дори призна, че силните напитки са го превръщали в друг човек и наистина е ставал доста избухлив, но продължава да отрича да е удрял някое от децата си.

Следващата стъпка е да докаже на бившата си съпруга, че е друг човек и да успее да спечели доверието й.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser