Преминете към основното съдържание

Брад Пит излиза с популярна певица

Сензационна новина за поредната звездна двойка. В чии прегръдки намери утеха носителят на Оскар?

Сърцето на желания холивудски ерген отново е заето. Поне така твърдят редица западни медии, които съобщиха за новата връзка на Брад Пит. Според Deux Moi и The Sun носителят на Оскар тайно се среща със съседката си, певицата Люке Ли.

Екстравагантната шведка, известна с песни като I Follow Rivers и No Rest for the Wicked, живее в имение в близост до това на Пит в Лос Анджелис. Именно това обстоятелство им помогнало да се скрият от радара на пресата за дълго време. „За Брад това е прекрасно съвпадение – любимата му живее толкова близо, в съседната къща“, казва източник пред The Sun. Уточнява се, че двамата са заедно повече от шест месеца. В родната на певицата Швеция тези слухове се носят от доста време, но сега те се потвърдиха и в Америка.

Още едно доказателство за тази сензационна новина е, че двойката е била забелязана на романтична среща миналата седмица в италианския ресторант Mother Wolf в Холивуд.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser