Преминете към основното съдържание

Брад Пит не е на себе си след последната атака на Анджелина

Актьорът е изключително натъжен, че информацията за намеренията на Анджелина Джоли да предостави доказателства за домашно насилие от негова страна стана публична.

Документите, които актрисата подаде в съда, са частни и са били запечатани, но те станаха известни на обществеността благодарение на изданието The Blast. Брад е разбит от мъка, че Анджелина е поела по този път. След брака им останаха много емоции. Той пое отговорност за действията си и призна за миналите си проблеми, спря и да пие.

„Бракът им беше бурен и на моменти дори токсичен. Както всички двойки, те се караха, но имаха и много хубави моменти”, сподели близък до бившите съпрузи .

Източникът добави, че актьорът е признал, че е имал проблеми с алкохола и наркотиците, когато е бил женен за Анджелина Джоли. По време на брака си с актрисата обаче той никога не е бил арестуван или обвиняван в домашно насилие. Единственият известен инцидент е кавгата на актьора с най-големия им син Мадокс на борда на самолета, когато момчето защитило майка си по време на скандал - в крайна сметка Пит бе оправдан и не му беше повдигнато обвинение. Но Мадокс никога не прости на баща си и прекъсна контактите с него.

„Брад и екипът му никога не нападнаха Анджелина. Но те вярват, че изтичането е изчислено, за да се разклати общественото мнение в очакване на приключването на процеса. Брад се чувства все по-съсипан и изолиран от децата си.”, споделя още информаторът.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser