Преминете към основното съдържание

Брад Пит откровен: Моите проблеми с алкохола разбиха семейството ми

Актьорът проговори за първи път след раздялата с Анджелина
© getty images

„Раздялата ни беше равносилна на смърт“, с тези думи Брад Пит коментира чувствата, които е изпитал, след като все още законната му съпруга Анджелина Джоли е подала молба за развод. 

В първото си интервю , което актьорът даде за списание GQ след шокиращото развитие в личния му живот, той откровено признава, че е изцяло виновен за края на 2-годишния им брак и 11-годишната им връзка. 

Брад за първи път говори и за проблемите си с алкохола и дрогата, които са в основата на семейните му проблеми. „Откакто завърших колежа, не помня да е имало ден, в който да не съм пил и да не съм пушил - цигари, марихуана и разни други субстанции. В даден момент обаче осъзнаваш, че по този начин просто бягаш от чувствата си“, казва Брад.

„Когато създадох семейство, спрях всичко освен алкохола. Тогава обаче започнах да прекалявам с него. Можех да надпия всеки руснак със собствената му водка. Толкова добър бях в пиенето“, допълва още актьорът. 

Днес той е щастлив, че е напълно чист. Постигнал го е не само благодарение на волята си, но и на работата си с терапевт. Срещите с психолог са го накарали да се вгледа в слабостите си и да поема отговорност за постъпките си. 

Не крие, че много съжалява за това, че буквално е бил обсебен от работата си и поради тази причина е оставил на заден план шестте си деца. „Децата са нещо прекрасно. Те имат нужда да бъдат прегърнати, да бъдат изслушвани. А когато съм в работен режим, аз изобщо не ги чувам. Искам да съм по-добър в това“, категоричен е Брад. 

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser