Преминете към основното съдържание

Брад Пит посивя

Наскоро Анджелина призна, че двамата имат проблеми в брака
Брад Пит
Брад Пит © FameFlynet

Брад Пит се появи с посивяла коса на площадка на новия си филм War Machine, като в Лондон, където ще се състоят снимките на лентата, той беше придружен от близнаците Нокс и Вивиен.

Разбира се, феновете на 51-годишния актьор могат да са спокойни, че визията му не е резултат от неглижираното му отношение към външния вид, заради семейни проблеми, както се твърдеше в медиите, а част от образа, който ще изиграе на големия екран.

Повече въпроси обаче предизвика присъствието на децата му на снимачната площадка. В медиите се прокраднаха слухове, че Вивиен и Нокс ще играят негови деца и в новата му лента.

Засега тази информация не е потвърдена, въпреки че някои от хлапетата в многолюдната фамилия вече са имали честта да играят редом до един от родителите си. Шайло се появи в лентата на татко си „Странният случай на Бенджамин Бътън“, а Вивиен - в Maleficent редом до майка си.

Наскоро в свое интервю съпругата на Брад - Анджелина, призна, че и те като всяко нормално семейство имат проблеми, но не са толкова сериозни, колкото се опитват да ги изкарат медиите.

© FameFlynet, Брад Пит с децата си

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser