Преминете към основното съдържание

Брад Пит, Рийз Уидърспун, Зендая и още куп звезди ще водят Оскарите

Церемонията ще се проведе присъствено, но все пак има ограничения.

През нощта на 25 срещу 26 април в САЩ ще се състои 93-та церемония по връчването на наградите Оскар. Вчера организаторите обявиха първата част от водещите. А списъкът се оказа наистина звезден. Сред тези, които ще вземат участие в церемонията, са Брад Пит, Харисън Форд, Хали Бери, Рийз Уидърспун, Хоакин Финикс, Рене Зелуегър, Зендая и много други знаменитости. Очаква се скоро продуцентите на да посочат и още участници в церемонията, които ще връчат наградите на победителите.

Оскарите трябваше да бъдат раздадени преди два месеца, но връчването бе отложенж поради пандемията на коронавируса. Въпреки COVID-19, церемонията ще се проведе както в добрите стари времена, в присъствен формат. Все пак ще има определени ограничения: ще присъстват само водещи, номинирани и техните гости. Те ще се съберат в двора на Лос Анджелис Юниън Стейшън. Друга част от церемонията ще се състои в Dolby Theatre.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser