Преминете към основното съдържание

Брад Пит се извини на Дженифър Анистън за инзневярата с Анджелина

Актьорът се опитва да си възвърне приятелстово й
© getty

Любовта на Бранджелина пламнала на снимачната площадка на "Mr. and Mrs. Smith", се превърна в трайна връзка, и донесе много трудни моменти за Дженифър Анистън, когато тя бе съпруга на актьора. 

Последвалият развод също бил много туден за Анистън, твърдят източници. Въпреки това, с течение на времето актрисата остава всичко това в миналото като намира щастието и срещна Джъстин Теру, който е и сегашният й съпруг.

След развода Брад и Дженифър не поддържат връзка. Според източници, това се случва заради самата Анджелина Джоли, която е против те да продължават да контактуват. 

Вече останал сам, за първи път от много години, Пит започва да търси срещи с Анистън и да я поздравява за празници. 

Сега той демонстрира друго отношение като се нядва да възстанови приятелството си с нея. Според приятели на актьора, Брад най-после се е извинил на бившата си съпруга за това, което се е случило преди 12 години.

"Брад се извини за всичката скръб, която й е причинил. Да говори откровено и да си признава неща не е характерно за него, но психотерапията, на която той посвети последните няколко месеца, направи чудеса. Брад се е научил да изразява своите чувства и емоции, "- каза източникът.

© getty, Брад Пит и Анджелина Джоли

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser