Преминете към основното съдържание

Брад Пит се раздели с Никол Потуралски

Само след два месеца връзка звездната двойка се разпадна

Светът научи за връзката на Брад Пит с германския модел Никол Потуралски случайно: двойката внимателно криеше отношенията си, но папараците си свършиха работата. Само преди няколко месеца 27-годишната красавица беше забелязана на борда на същия частен самолет като Пит, който се отправяше към южната част на Франция. Според съобщения в медиите Потуралски е летяла за летище Шарл де Гол от родния си Берлин, а Пит от Лос Анджелис. „Те бяха забелязани да се качват в кола с шофьор, който ги отведе до летището за следващия полет", каза тогава очевидец. „Държаха се много сдържано и бързо се качиха в самолета."

Мнозина не вярваха, че двамата имат връзка, още повече че Никол е омъжена за 68-годишния ресторантьор Роланд Мери. Според модела обаче тя и съпругът й имат отворен брак. Има втора причина, поради която феновете пророкуваха скорошна раздяла на влюбените: Пит никога не потвърди официално връзката им.

Сега гръмна новината, че Брад Пит и Никол Потуралски са се разделили. Може би раздялата се е случила още преди седмици. Както каза един източник, „Връзката им никога не е била толкова сериозна, колкото всички са си мислели“. И сега момичетата по целия свят имат още един шанс - сърцето на холивудски актьор отново е свободно!

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser