Преминете към основното съдържание

Брад Пит: "Вече съм в края на кариерата си"

В интервю за американско списание актьорът направи много лични признания.

58-годишният Пит, който напоследък по-малко се снима и по-често се занимава с продуцентство, сподели, че често мисли за това, което му предстои, за пътя, който иска да начертае за последните етапи от своята наситена със събития творческа кариера.

„Мисля, че вече съм към края, някъде в последния семестър или триместър. Какво ще се случи на този етап? И как искам да го планирам?“

Актьорът също така призна, че записва сънищата си и се опитва да ги анализира. По думите му изучаването на сънищата е част от този процес, както и връщането назад в собственото минало в търсене на мъдростта, която идва от изпитанията.

„Тук, в Калифорния, много се говори за това „да бъдеш себе си“. Бях измъчван от въпроса: какво означава „истински“? За мен това означава да признаем дълбоките рани, които имаме.

Винаги съм се чувствал много самотен в живота си. Самотен, когато бях дете, самотен съм дори тук и едва наскоро се сближих с приятелите и семейството си.

Аз съм убиец. Аз съм любовник Имам способността да изпитвам голямо съчувствие, но мога да бъда и изключително подъл“, каза Пит, говорейки за личността си.

В последно време актьорът се занимава активно с изкуство – рисува, свири и изработва керамични изделия. Именно изкуството му помага да премине през трудния период по време на пандемията от COVID, а също така и да се пребори с демоните си. Пит се подложи на терапия за отказване от алкохола, а последната му малка победа е отказа от цигарите.

Още по етикети

Брад Пит
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser