Преминете към основното съдържание

Братът на Меган към Хари: "Тя ще съсипе живота ви!"

Томас Маркъл-младши разказа за съветите, които дал на избраника на сестра си преди сватбата им.

По-големият брат на херцогинята на Съсекс е участник в риалити шоу, в което каза, че преди сватбата на Хари и Меган, той е отправил към принца едно много конкретно предупреждение.

В тийзър за австралийското риалити шоу Celebrity Big Brother, Томас Маркъл -младши признава, че е предупредил принц Хари, че Меган ще „съсипе“ живота му. „Казах на принц Хари: „Мисля, че тя ще съсипе живота ви. Тя е много повърхностна ", спомня си 55-годишният брат на херцогинята в рекламното видео.

Маркъл-младши многократно е критикувал сестра си в пресата, наричайки я „фалшива“, „хулиганка“ и „изхабена, но суетна жена“. В допълнение, братът на Меган упрекна сестра си за прекъсването на комуникацията с баща им Томас Маркъл –старши. „Тя [Меган] забрави плътта и кръвта си”, оплака се Маркъл -младши.

Самият Томас не се отличава с образцово поведение: през 2017 г. той беше арестуван за заплаха към жена с пистолет.

Що се отнася до бащата на херцогинята, той разказа, че не е присъствал на сватбата, защото е бил в болница по това време, а не заради публикувани от него снимки на Меган, както се твърдеше. „Бях в болницата, обадих им се, за да им кажа, че не мога да дойда на сватбата и оттогава те не са говорили с мен“, каза бащата на херцогинята пред GB News. В същото интервю той критикува Хари, че не е поискал от него ръката на дъщеря му. "Изненадан съм, че Хари никога не си направи труда да дойде да ме посети и да поиска ръката на дъщеря ми", заяви Маркъл-старши. Наскоро бащата на Меган обяви намерението си да съди кралската двойка, за да получи правото да види внуците си Арчи и Лилибет Даяна. „Не бива да наказваме Лилибет и Арчи за лошото поведение на Меган и Хари. Те са малки деца. Те не са пионки, не са в тази игра ... Ще подам молба до съд в Калифорния, за да имам право да видя внуците си в най-близко бъдеще “, каза Маркъл-старши във видео съобщение, публикувано от Fox News.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser