Преминете към основното съдържание

Братът на Джанет Джексън: Тя се надява на здраво бебе

50-годишната певицата няма да използва сурогатна майка
Джанет Джексън ще става майка на 50 г.
Джанет Джексън ще става майка на 50 г. © Getty images

Един от братята на певицата Джанет Джексън – Тито, отрече слуховете, че сестра му ще използва сурогатна майка, която да роди първото й дете. Клюката се понесе малко след като 50-годишната Джанет сподели с феновете си в социалната мрежа, че отменя започналото си турне по изрична препоръка на лекаря си, тъй като трябва да обърне внимание на семейството си и на новия член, който се очаква да се появи. 

„Тя се справя много добре. Кара нещата по-леко“, сподели в интервю 62-годишният Тито Джексън. „Както знаете Дженет прекъсна турнето си, за да се съсредоточи върху здравето си.“ Макар че не пожела да сподели какъв е терминът на малката му сестра, категорично отрече, че друга жена износва бебето й. „Тя все още не знае пола на бебето. Единственото, което иска, е то да бъде здраво“, допълни още Тито. Притесненията на Джанет съвсем не са безобидни, тъй като тя забременя за първи път в напреднала възраст, което определено носи своите рискове. 

Цялото семейство Джексън се надява, че певицата ще има момиченце, тъй като дамите в многолюдната фамилия са доста малко. "Тя ще бъде страхотна майка. Горд съм, че ще стана чичо и нямам търпение да видя как ще изглежда бебето", споделя пък един от другите й батковци - Джърмейн.

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser