Преминете към основното съдържание

Братът на Кейт Мидълтън ще се жени

Най-малкият брат на херцогиня Катрин се подготвя за сватба с телевизионна водеща
© Getty

Оказва се, че 2017 г ще е годината на сватбите в кралското семейство на Великобритания. В края на пролетта, на 20 май, по-малката сестра на Кейт Мидълтън Пипа ще се омъжи за милионера Джеймс Матюс. Упорито се носи слух, че принц Хари също има вероятност да предложи на актрисата Меган Маркл. А вчера медиите от Острова съобщиха, че Джеймс Мидълтън, по-малкият брат на Пипа и Кейт Мидълтън, има намерение да направи официално предложение на своята любима – телевизионната водеща Дона Еър.

Приятелите на Дона и Джеймс споделят, че отношенията в двойката в последно време са доста хармонични и връзката им е много силна. През 2016 г двамата се разделили за около 4 месеца. Телевизионната водеща преживяла тази раздяла тежко, което станало причината двамата да подновят връзката си.

Отношенията на Джеймс Мидълтън и Дона Еър продължават вече повече от три години. Те се запознали на парти през зимата на 2013 г – запознала ги братовчедката на принц Уилям, принцеса Евгения.

Всъщност Джеймс е доста чаровен младеж, в което може да се убедите от снимките в галерията.

Джеймс Уилям Мидълтън

Галерия

Джеймс Уилям Мидълтън

Снимки: Getty

Още по етикети

сватба , новини , звезди
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser