Преминете към основното съдържание

Братът на Майли Сайръс направи своя моден дебют, но сестра му го опорочи

Брейсън Сайръс дефилира на ревюто на Dolce&Gabbana по време на мъжката седмица на модата в Милано, но сестра му написа своето възмущение относно политиката на фирмата
© IMaxTree

Семейство Сайръс видимо са едно талантливо семейство. Така че, не би трябвало да е изненада, че Брейсън Сайръс, по-малкият брат на Майли, току-що направи дебюта си по модния подиум, по време на представянето на новата колекция на Dolce&Gabbana за сезон пролет-лято 2018 г. в Милано.

Коментарите от страна на сестра си в социалните мрежи не закъсняха. Майли Сайръс използва своят Instagram профил и публикува снимка на брат си, който дефилира на модното ревю в Милано. "Никога не съм си и ме чтала моя малък брат да бъда модел, тъй като той е един от най-талантливите музиканти, който ушите ми някога са чували ... Важно е да се възползвате от възможностите, които ви насърчават да излезете от зоната си на комфорт! ", пише под снимката една от най-успешните певици на новото време.

© Instagram

Но за съжаление, всичко е прекалено хубаво за да е истина... Певицата е добавила и послепис, в който пише, че подкрепя единствено брат си, но не и политиката и разбиранията на Доменико Долче и Стефано Габана. В отговор на това, двамата дизайнери заявиха официално, че повече никога няма да работят по какъвто и да е бил повод с талантливото семейство и  модният дебют на Брейсън е опорочен именно от изказването на сестра му. 

Въпреки скандала, талантливият музикант и модел се е справил отлично с новото си ампола, а ние му пожелаваме успехи за напред в света на модата. 

Можете да разгледате цялата колекция на Dolce&Gabbana в галерията от снимки и да се запознаете с новите предложения на италианския бранд за сезон пролет-лято 2018:

Dolce&Gabbana Menswear SS18

Галерия

Dolce&Gabbana Menswear SS18

IMaxTree

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser