Преминете към основното съдържание

Братът на Марая Кери за нея: Тя е зла вещица!

Певицата не искала да помогне на болната си от ХИВ сестра
Марая Кери с брат си Морган
Марая Кери с брат си Морган

Братът на Марая Кери - Морган, определено не таи положителни чувства към известната певица и дори я определил като "зла вещица", след като научил, че тя е отказала да плаща за лечението на болната им от ХИВ сестра. 51-годишният мъж смята Марая за безсърдечна, тъй като кака им Алисън може да умре, ако не й бъде направена животоспасяваща операция на мозъка. 

В интервю за британски вестник Морган споделя, че Кери се държи така сякаш "целият свят се върти около нея" и игнорира останалите членове на семейството си. И макар че в банковата си сметка се радва на състояние от половин милиард долара, а само след няколко седмици ще се омъжи за един от най-богатите мъже в света, изглежда Марая няма намерение да подпомага финансово сестра си. 

54-годишната Алисън Кери е проститутка и наркоманка, като заради поведението си тя е напълно отхвърлена от известната певица. Въпреки проблемите си обаче брат й Морган, който живее в Италия, все пак е отлетял за Америка, за да я види в болницата. 

Нещо, което и до днес Марая не си е направила труда да направи. "Марая харчи повече пари за любимите си кучета, отколкото за сестра си", не крие раздразнението си братът на изпълнителката. 

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser