Преминете към основното съдържание

Бременна ли е новата приятелка на Жерар Пике?

Двамата са забелязани в аптека да купуват тест за бременност.

Фенове подозират, че новата приятелка на Жерар Пике Клара Чиа може да е бременна. Слуховете тръгнаха след като журналисти от испански таблоиди забелязаха двойката в аптека, където си купили тест за бременност.

„Шакира има още една причина да напише песен за бившия си“, коментират читатели историята в интернет.

Интересното е, че по-рано Клара Чиа вече беше заподозряна, че е бременна, когато на една от първите съвместни снимки на двойката, направени от папараците, се забелязваше малко коремче.

Преди дни Жерар Пике за първи път публикува обща снимка с любимата си в социалните мрежи. Шакира вече реагира на това и даде да се разбере, че вече не се интересува от личния живот на бившия си приятел. В Instagram певицата публикува видео как танцува на новия си хит и написа: „Жените не плачат вече, жените танцуват меренге“.

По-рано Шакира отмъсти на бившия си любим за предателство: в новата си песен тя заяви, че струва „две 22-годишни“ и сравни Клара Чиа с бюджетните марки Renault Twingo и Casio, а себе си с луксозното Ferrari и Ролекс. След като парчето стана вирусно в мрежата, започна истинска война между бившите любовници: Пике, в отговор на парчето, си купи Renault Twingo, споменато в песента, и подписа договор с Casio, а певицата инсталира кукла вещица на балкона срещу къщата на майката на Пике.

Пике и Шакира се разделиха през лятото на 2022 г. след 11-годишна връзка, заради изневяра на футболиста. Двамата имат двама сина: Саша и Милан.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser