Преминете към основното съдържание

Бритни поздрави гаджето си за рождения му ден - вижте как

Певицата предизвика любимия си на танцов дуел

На 3 март приятелят на Бритни Спиърс Сам Асгари отпразнува 27я си рожден ден. Звездата го поздрави не само лично, но и на неговия Instagram, публикувайки негова снимка с романтичен надпис.

„Честит рожден ден, скъпи!”.

Но виртуалните поздравления от Спиърс не свършиха дотук. Тя реши да предизвика рожденика на танцов двубой и, облечена в бял халат, танцува в банята под песента си Toxic. Сам направи същото.

„Честит рожден ден на мъжа, който винаги ме разсмива. Кой го направи по-добре?”, попита Бритни феновете.

Последователите на певицата бяха доволни от нейното предизвикателство и отбелязаха, че и двамата със Сам са се справили отлично.

Бритни Спиърс има връзка със Сам Асгари повече от четири години. Те се срещнаха на снимачната площадка на видеоклипа й към песента Slumber Party и известно време държаха в тайна връзката си.

Според източници от обкръжението на певицата тя отдавна искала да се омъжи за Сам, но не може да го направи заради опеката на баща си и проблемите покрай това. Любимият на звезда я подкрепя във всичко и публично се противопоставя на потенциалния си тъст.

„За мен е важно хората да разберат, че не мога да изпитвам уважение към някой, който се опитва да контролира връзката ни и постоянно създава препятствия по пътя ни. Мисля, че Джейми е пълен глупак.”, заяви преди време Сам.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser