Преминете към основното съдържание

Бритни Спиърс и Сам Асгари се развеждат

Запознати твърдят, че двамата имат проблеми отдавна.

Бритни Спиърс и Сам Асгари се развеждат след година брак Това съобщава TMZ. Според изданието конфликтът между съпрузите е възникнал заради слухове за изневерите на певицата. Асгари се е изнесъл и планира да подаде молба за развод. Уточнява се, че Спиърс вече е наела адвокати.

Изданието добавя, че във връзката на 41-годишната Бритни Спиърс и 29-годишния Сам Асгари отдавна има проблеми: те често си вдигали скандали и понякога дори се стигало да физическа разправа.

Бритни Спиърс и Сам Асгари се ожениха в началото на лятото миналата година. На сватбата присъстваха някои от звездите, с които певицата дружеше, сред които Парис Хилтън и Селена Гомес. Членовете на семейството на Бритни Спиърс, на които тя беше обидена заради историята с попечителството, не бяха поканени на тържеството.

Това лято в мрежата се появиха слухове за проблеми в брака на Спиърс: тя отиде на почивка без съпруга си, но с приятел, докато Асгари междувременно беше забелязан без пръстен. По-късно те отрекоха тези слухове и отново започнаха да публикуват снимки и видеоклипове заедно в Instagram.

Бракът с Асгари е трети за певицата. През 2004 г. тя се омъжи за журналиста Джейсън Александър, но бракът им продължи само 55 часа. Още същата година тя каза „Да!“ на Кевин Федърлайн, но двамата се разведоха през 2007 г. Бившите съпрузи имат двама сина: Шон Престън и Джейдън Джеймс, които живеят с баща си и не поддържат връзка с майка си.

Напоследък феновете на Бритни се притесняват за певицата заради странното й поведение. Някои потребители на мрежата са сигурни, че истинската Бритни Спиърс отдавна е починала и нейните социални мрежи се управляват от други хора, които искат да правят пари от нея.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser