Преминете към основното съдържание

Бритни Спиърс обяви годежа си и показа огромен диамант

Певицата най-после ще се омъжи за Сам Асгари.

Изглежда, че тази година ще е съдбоносна за Бритни Спиърс и тя най-после ще може да живее свободна и по собствени правила. Певицата е на път да се освободи от баща си, под чиято строга опека беше повече от десет години. И сега предприема важна стъпка в личния си живот. С неочакван пост в Instagram - сред дузина голи танци на певицата – Бритни обяви годежа си! Съвсем скоро Спиърс ще може да се омъжи за дългогодишния си приятел, модел и фитнес треньор Сам Асгари.

Във видеото тя показва своя диамантен годежен пръстен. (Оригиналният текст на публикацията съдържа нецензурни думи, които изрязахме.) „Просто не мога да повярвам !!!!!“ - написа Спиърс и показа годежния си пръстен с 4 каратов диамант от Forever Diamonds NY. Няколко подробности във визията на звездата отвличат вниманието от искрящото бижу: дантелен чокър, огненочервен френски маникюр и нова прическа. Бритни е скъсила косата си и е боядисала краищата й в червено.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser