Преминете към основното съдържание

Бритни Спиърс разказа за кошмара, в който живее. Показанията й шокираха феновете

„Не ми разрешават да се омъжа и да имам повече деца”.

В Съединените щати се проведе дистанционно изслушване относно удължаването на мерките за попечителство над Бритни Спиърс. Припомняме ви, че през 2008 г., поради психичните проблеми на Бритни (певицата имаше нервен срив), баща й Джейми беше назначен за настойник, който контролира не само финансите на Спиърс, но и личния й живот, работата й и всеки неин ход.

През цялото това време феновете се тревожеха, че нещо не е наред с певицата - тя не се появяваше никъде, не даваше интервюта и публикуваше странни видеоклипове от дома си. Вчера суперзвездата говори за първи път от дълго време пред съда в Лос Анджелис. 39-годишната певица, майка на две деца, носителка на „Грами“ поиска да бъде прекратено попечителството над нея.

Според NBC Бритни е била подложена на многобройни психологически прегледи, приемала е лекарства, а баща й Джейми Спиърс я е травмирал с пълния си контрол. Тя заяви пред съда, че не е говорила публично, защото се страхува, че никой няма да й повярва. „Страхувах се, че няма да ми повярват, след като излъгах в интервю и казах на целия свят, че всичко е наред с мен и съм щастлива. Но аз не съм добре. Нещастна съм, не мога да спя. "

В същото време Спиърс е наясно, че има нужда от лечение, и е готова да го продължи. „Искам прекратяване на настойничеството. Нека терапевтът дойде в къщата ми. Не искам да ходя в клиниката и да се срамувам от всички тези фотографи и зяпачи ... Баща ми ме караше да излизам на сцената дори в дните, в които бях тежко болна. Той напълно контролира живота ми “.

Певицата заяви, че всяко нейно неподчинение завършва с принудително изпращане в клиниката, където я тъпчат с наркотици и пречупват волята й. А баща й забранява буквално всичко, дори да пребоядисва гардероба в спалнята.

Джейми Спиърс и екипът от настойници имат пълен контрол върху финансите на звездата. Ето защо Бритни не е видяла нищо от парите, които печели. Тя получава седмична издръжка от баща си в размер на около две хиляди долара.

Спиърс също така добави, че би искала просто да излиза навсякъде и когато пожелае. "Заслужавам да имам същите права като всеки друг."

По време на изслушването певицата заяви, че не е знаела, че може да поиска прекратяване на настойничеството. „Не съм направила нищо, за да заслужа такова отношение. Не е нормално да ме принуждават да правя нещо, което не искам. "

Но най-много феновете на звездата бяха шокирани от твърдението, че през всичките тези години певицата е била подложена на репродуктивно насилие - не й е било позволено да има деца. Звездата обяви, че иска да се омъжи и да има дете, но не може да направи това, докато е под запрещение. До Бритни винаги имало охранители, които не излизари, дори когато се преобличала преди концерти. Когато нейният приятел Сам Асгари се появил в живота на певицата, Джейми Спиърс направил всичко възможно, за да отдели дъщеря си от избраника й. „Насила ми сложиха спирала, за да не забременея. Сега искам да я премахна, да се оженя и да имам дете, но настойническият екип няма да ми позволи това. Те не искат да имам повече деца. "

Певицата вече получи подкрепа от много звезди, включително бившия й приятел Джъстин Тимбърлейк.

Между другото именно Бритни настоя за открит процес с надеждата, че обществеността и феновете ще могат да я чуят, а не да се дава гласност само на баща й и останалите попечители. "Те свършиха добра работа, експлоатирайки живота ми", каза Бритни. "Така че това трябва да бъде открито изслушване и те да слушат какво имам да кажа."

Следващото изслушване ще се проведе на 14 юли.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser