Преминете към основното съдържание

Бритни Спиърс се готви за сензационно интервю с Опра Уинфри

Певица е вдъхновена от принц Хари и Меган Маркъл да разкаже пред телевизионната легенда истината за живота си, след като баща й най-накрая подаде молба за прекратяване на попечителството.

Бритни Спиърс води преговори с екипа на Опра Уинфри. Спиърс била готова да говори откровено за 13-те години, в които неин попечител бе баща й и тя нямаше възможност да взима самостоятелни решения, а Джейми Спиърс не просто е контролирал ежедневието й, но е редактирал текстовете на песните й, следял е телефонните й разговори и използването на интернет и е движил всички финансови дела на дъщеря си.

Близък до певицата сподели: „Бритни беше много впечатлена от интервюто на принц Хари и Меган Маркъл с Опра. Тя е имала много предложения за интервюта, но иска да се разкрие пред Опра. От своя страна Уинфри веднага прие идеята и с екипа й вече работят по условията."

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser