Преминете към основното съдържание

Бритни Спиърс сподели рядка снимка със синовете си

Момчетата живеят при баща си

т брака си с Кевин Федерлайн 39-годишната Бритни Спиърс има двама сина: 15-годишния Шон и 14-годишния Джейдън, които останаха при баща си след раздялата на родителите. Но Бритни се опитва да ги вижда възможно най-често, въпреки че рядко ги показва в социалните мрежи.

Вчера звездата сподели редки кадри със синовете си и отбеляза, че времето лети много бързо.

„Как лети времето! Моите момчета вече са толкова големи! Трудно е за всяка майка, но особено за майка на момчетата. Имам голям късмет, защото децата ми са истински джентълмени и са много мили. Не съм публикувал техните снимки, защото те са на възраст, в която искат да се изразяват сами, и аз напълно го приемам. Но накрая ми позволиха да пусна тяхна снимка.” написа Бритни.

През септември 2019 г. Бритни Спиърс получи 30% от родителските права след инцидент между големия й син Шон и баща й Джейми Спиърс, който бе обвинен от бившия съпруг на Бритни, че е ударил Шон.

Според запознати Джейдън и Шон имат страхотни отношения с майка си и много я обичат. Те живеят с баща си, но от време на време се виждат с Бритни.

„Те рядко посещават майка си и още по-рядко остават през нощта, тъй като вече са тийнейджъри: за тях е по-интересно да прекарват време с приятели.”,споделя вътрешен човек.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser