Преминете към основното съдържание

Бритни Спиърс става майка за трети път

Певицата е решила да осинови момиченце
Бритни с единия от синовете си
Бритни с единия от синовете си © Splash

Изглежда бейбибумът, който е завладял Холивуд през последните седмици, е повлиял и на певицата Бритни Спиърс, която твърдо е решила да стане майка на трето дете. 34-годишната певица е споделила със семейството си намерението да осинови момиченце, което ще отгледа заедно с двамата си синове от краткия си брак с танцьора Кевин Федърлайн. 

Бритни иска да вземе момиченце от Китай. Да има дъщеря е нейна голяма мечта”, разказал близък до семейство Спиърс. За съжаление, баща й Джейми не приел с голяма охота намерението на певицата, тъй като е доста по-консервативен по въпросите за брака и семейството. 

След трусовете и депресиите, които преживя през изминалите години през последните месеци Бритни се чувства прекрасно и във форма. Тя живее здравословно и ежедневно тренира, за да поддържа перфектна визия. Изглежда това й дава самочувствие да се чувства уверена, че може да отглежда още едно дете. 

Автор: Ирена Късметска

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser