Преминете към основното съдържание

Бруклин Бекъм и Никола Пелц вдигат сватба през пролетта

Дата, дизайнер на сватбената рокля, фотограф и други подробности за дългоочакваното събитие.

След като Бруклин Бекъм и Никола Пелц се сгодиха, из медиите плъзнаха всякакви слухове за бъдещата им сватба . Дори се заговори, че двамата може би вече са се оженили: феновете бяха подведени от факта, че в социалните мрежи Бруклин нарече Никола своя съпруга. Оказа се, че годениците не бързат и планират щастливия си ден внимателно и в най-малки подробности. Ето какво се знае до този момент.

Дата

Никола и Бруклин, които се запознаха на фестивала Coachella преди четири години, планират да се оженят на 9 април 2022 г.

Място

Очаква се церемонията да се състои в имението на бащата на булката в Палм Бийч, Флорида. За да си представим мащаба, е достатъчно да споменем, че къщата за 76 милиона долара има 27 спални.

Сватбена рокля

Бъдещата свекърва на Никола ще бъде дизайнерката Виктория Бекъм, но според слуховете тя няма нищо общо със сватбената рокля. Най-вероятно Пелц ще застане пред олтара в тоалет на Valentino. Булката вече е летяла няколко пъти до Рим, придружена от стилистката си Лесли Фремар, и се предполага, че целта на тези пътувания са били проби в модната къща.

Не е изключено Никола да смени няколко тоалета и един от тях да е на Виктория Бекъм. Между другото, именно Виктория е дизайнер на жълтата рокля, в която Никола позира за годежната фотосесия.

Гости

Дори и да имахме пълен списък с гости, едва ли бихме могли да изброим всички поканени. На тържеството най-вероятно ще видим приятелките на младоженката Джиджи Хадид и Никол Ричи, но Елтън Джон, известният кръстник на Бруклин, вероятно ще пропусне тържеството. Певецът има планирано турне в Северна Америка през април.

Фотограф

Най-вероятното име на фотограф, който да заснеме сватбата, е Ани Лейбовиц. Не се очаква никой друг, освен легендата на фотографията, да може да заснеме церемонията и тържеството, а публикациите в социалните мрежи ще бъдат забранени.

Сватбена торта

Не се знае кой точно ще отговаря за тортата, но няма съмнение, че Никола и Бруклин са направили вече своя избор – двамата споделиха в Instagram снимки от дегустация на сладкиши.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser