Преминете към основното съдържание

Бруклин Бекъм реши да стане модел - фотографската му кариера се провали

Синът на Дейвид и Виктория вече е подписал договор с агенция за модели

Най-големият син на Дейвид и Виктория Бекъм Бруклин винаги е мечтал да стане фотограф. На 21-годишна възраст той дори успя да заснеме рекламна кампания за Burberry и да публикува цяла албум със собствени снимки. Източници обаче твърдят, че кариерата му на фотограф все още е в застой. И той измисли план „Б“ - да стане модел и да работи от другата страна на камерата. Според източник, близък до семейство Бекъм, Бруклин се е отказал от курса си по фотография в известната дизайнерска школа Parsons, защото му е „мъчно за дома“. Той също така се провалил на стажа при легендарния фотограф Ранкин. На всички било ясно, че му трябва време, за да подобри уменията си. Но никой не предполагал, че няма абсолютно никакво разбиране за елементарни технически неща. Тези неуспехи сериозно подкопали вярата му в собствения му талант. Затова Бруклин решил да се пробва като модел и вече е подписал договор с агенция.

Всъщност това може да се окаже стратегически правилно решение. Бруклин има много разпознаваемо лице и фамилията му ще му помогне да сключва доходоносни договори. Освен това той вече има малък опит в тази професия - многократно е сниман за лъскави списания, а също така позира за реклама на марката слънчеви очила на баща си DB Eyewear.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser