Преминете към основното съдържание

Brunello Cucinelli - Елегантност вдъхновена от британската традиция

Създадена с идеята за гъвкавост и дълготрайност през сезоните, новата колекция на Brunello Cucinelli есен/зима 2020 е приложима за всеки повод.

Основните силуети биват подчертани с макси палта. Вдъхновени от мъжкото облекло, ризите се носят отворени. Създадени от мека напа, те са съчетани със сарториалната елегантност на панталона с висока талия, като по този начин, нежно открояват чувствеността, а якетата с подчертани рамене се редуват с рипсени пуловери в английски стил. Ризи, палта, поли и панталони с бляскави бронзови, златни или сребърни ефекти носят усещането за женствена привлекателност, в комбинация с материи, взаимствани от мъжкия гардероб.

Нюанси на бяло и бежово са хармонично съчетани с фина палитра от нежни цветове, като люляк, небесно синьо, аква и розово. Добавени са още нотки на цвят „кожа“, шоколад и естествения нюанс на конско седло.

Тук черното се редува с тонове на светло сиво и нежни метални проблясъци от бронз, злато и сребро. Вдъхновени от британската традиция, моделите биват украсени с бродерии и реинтерпретации в едноцветно единство.

Съвременни технологии и фини прежди, придават лек и плавен външен вид на структурирания текстил, като гранит, трикотин, габардин и вълна. Скъпоценните тактилни повърхности изящно се редуват с модни ефекти. Ситни карета, пепит и фини райета са препратка към британския стил, преразгледани с жакардова бродерия, пайети, щампована коприна, съчетаващи добрия вкус с желанието за уникалност.

Кожата играе ключова роля, преди всичко в цветовата палитра - съществен елемент за стилизиране, но и в изискана интерпретация на необичайни модели, като ризи, рокли, връхни дрехи, якета, наметала, палта и пухени якета.

Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser