Преминете към основното съдържание

Brunello Cucinelli с възхвала към женствеността и комфорта

През пролет/лято 2021, основно вдъхновение за дизайнерите са природата и благосъстоянието, а комфортът, спокойствието и грациозността са усещания, които извират от цялата дамска колекция PURE SPIRIT на Brunello Cucinelli.

Колекцията ни носи спокойствие и комфорт в съчетание с абсолютна елегантност и стил. Повечето визии от линията са с монохромен ефект, а контрастните повърхности създават чувство за дълбочина като в същото време изразяват интензивност и лекота.

Тук откриваме релаксиращи нюанси на бежово, които варират от хладни и леки до интензивни. Усещането е за чистота и прераждане, протичайки през множеството нюанси на бялото.


Материите използвани за колекцията са предимно от растителни влакна, които предизвикват очарователно естествено настроение, основано на хармоничния контраст между необработени и полирани повърхности. Рустикални диалози между изтънчени, плътни, непрозрачни материи се редуват с полупрозрачни и леки ефекти в хармонично съчетание с ексклузивни сарториални и ръчно изработени елементи.

Визията можете да закупите от ТУК.

Чувството за благополучие размива границите между ежедневните дрехи и тези за отмора и прави място за нова спонтанна елегантност. Силуетите и обемите придобиват по-линеен и подреден вид, цветовете са релаксиращи, а моделите сдържани.

Дизайнът на моделите е по-издължен. Тук откриваме актуални детайли върху маншетите и талията. Колани от растителни влакна, макро катарами и елементи, подобни на бижута, придават многостранна и женствена привлекателност.

Визията можете да закупите от ТУК.

Полите обхващат целия спектър от силуети и намират своя най-голям израз в миди версията. Прави, минималистични, плавни и с женствени цепки, те са подходящи за всеки повод, официален или непринуден.

Класическите костюми подчертават женствеността с блейзери с големи ревери и фини колани, стегнати около талията, съчетани с широки панталони с висока талия. Костюмите са изработени от влакна с „измит“ ефект, текстуриран лен, обогатен с платинени ламе акценти или микро-райета.

Визията можете за закупите от ТУК.

Ключови в колекцията са и аксесоарите със своите матови и гланцови повърхности, велур и платно, полирани ефекти и зърнеста кожа, които се редуват или комбинират и осигуряват перфектен баланс във визията.

Модела можете да закупите от ТУК.

Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser