Преминете към основното съдържание

Брус Уилис разпродава имотите си заради коварното заболяване

Оказва се, че Брус Уилис от няколко години се готви за момента, в който здравето му ще се влоши и вече няма да може да работи.

Актьорът е успял да продаде няколко от своите имения и друга недвижима собственост на стойност около 65 милиона долара, сподели пред Page Six източник, близък до Уилис.

„Той знаеше, че ще дойде време, когато здравето му ще се влоши и вече няма да може да печели толкова, колкото преди. Знаеше също, че един ден няма да има нужда от многобройните си имения и апартаменти и ще иска да живее в безопасност със семейството си, вместо да се мести от място на място.“

Сега актьорът ще прекарва по-голямата част от времето си в дома си в Лос Анджелис със съпругата си Ема Хеминг и двете им дъщери. Според People Хеминг се обърнала към няколко специалисти с надеждата да помогне на съпруга си и е наела асистент, който да помага в грижите за него.

Самата тя също активно се грижи за Уилис. Брус е по-възрастен от Ема, така че и двамата знаеха, че ще се стигне до този момент. Въпреки това диагнозата му беше шок за нея.

Припомняме, че Брус и Ема, която е с 24 години по-млада от съпруга си, имат заедно две дъщери, Мейбъл и Евелин. Брус често общува и с бившата си съпруга Деми Мур и общите им дъщери Румър, Скаут и Талула.

Наскоро семейството на Брус Уилис потвърди, че той слага край на кариерата си поради тежко заболяване - актьорът е диагностициран с афазия (нарушение на говора, което възниква при увреждане на говорните участъци на мозъчната кора). С такава диагноза е невъзможно да продължи да се снима във филми.

Още по етикети

Брус Уилис , афазия
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser