Преминете към основното съдържание

Брус Уилис страда от деменция и прекратява кариерата си?

Актьорът събира пари за лечението си.

New Zealand Herald съобщи, че актьорът Брус Уилис страда от деменция и е принуден да прекрати актьорската си кариера. Звездата от "Умирай трудно" вече е на 66 години и отдавна не участва в големи проекти. В момента той приключва снимките в няколко нискобюджетни екшън филма, за да спечели пари за лечение.

Според запознати за актьорът е много трудно да работи - той често забравя текста на сценария. През февруари тази година в YouTube канала на Half in the Bag беше публикувано, в което авторът каза, че актьорът отдавна работи с "ухо" - специално аудио устройство, с което суфльор му подсказва текста. „Това е вярно. Работих с него по четири филма и знам това от първа ръка. Тъжно е да видиш легенда като Брус Уилис да се срива пред очите ти. Виждал съм какво е да работиш с него през последните няколко години”, коментира видеото режисьорът Мат Ескандари, който е работил с актьора в Night Under Siege.

Хора, работили с него по други проекти, също потвърждават, че се е налагало да се преснимат сцени или да се прави допълнителен монтаж, заради трудностите на Брус по работата с текста.

В началото на тази година няколко западни таблоиди писаха за сериозните проблеми с паметта на актьора. Напоследък той се опитва да прекарва повече време със семейството си: съпругата му Ема Хеминг-Уилис и двете им дъщери Мейбъл и Евелин. Освен това той редовно общува с бившата си съпруга Деми Мур и общите им дъщери Румър, Скаут и Талула.

За момента тази шокираща новина не е нито потвърдена, нито отречена от самия актьор или негов представител.

Още по етикети

Брус Уилис , деменция
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser