Преминете към основното съдържание

BTL представя революцията в неинвазивния лифтинг – иновативният уред EMFACE

Уникалният естетичен апарат повдига лицето, заглажда бръчките и тонизира кожата, като процедурата отнема само 20 минути.

BTL Industries, световен лидер в производството, дистрибуцията и сервиза на иновативно медицинско оборудване, представи своя последен технологичен шедьовър в естетиката, EMFACE. Това е революционен уред без аналог в света. Той бе демонстриран за първи път в България от Томас Болеславски, клиничен директор на BTL, в дерма клиника S Line Wellness & Beauty, където практикува д-р Гергана Манолова. Тя е първият естетичен дерматолог в страната, който работи с EMFACE. Демонстрационната процедура бе направена на популярната изпълнителка Александра Раева, която е и един от първите пациенти, възползвали се от предимствата на революционния апарат EMFACE.

EMFACE подмладява и озарява по изключителен начин, запазва естествената мимика на лицето, като едновременно с това повдига кожата и изглажда бръчиците. Процедурата отнема само 20 минути, напълно безболезнена е и не оставя никакви неприятни следи като зачервявания, можеш веднага да се върнеш към ежедневните си ангажименти без притеснение“, сподели Александра Раева.

EMFACE е първият и единствен неинвазивен апарат без оператор, който едновременно третира кожата и мускулите на лицето, за да го ремоделира, изглади и тонизира без убождане или употреба на филъри. Уредът противодейства на процесите на стареене на лицето, като адресира ключови анти-ейдж фактори, сред които колаген, еластин, мускули и съединителна тъкан. Резултатите от процедурите с този апарат са повдигнато лице с видимо подобрен контур и редуцирани бръчки.


Това е първият апарат в света, който използва едновременното действие на синхронизирана радиочестота (SRF) и високоинтензивна лицева електромагнитна стимулация (HIFES ). SRF ремоделира и изглажда кожата, като нагрява дермата и увеличава нивата на колагенови и еластинови влакна. HIFES възстановява и повишава тонуса на лицевите тъкани чрез селективно свиване на мускулите, увеличавайки плътността и качеството на мускулната структура. Проведените клинични проучвания посочват 26% повече колаген в кожата, двойно повече еластин и 30% по-висок мускулен тонус.

Едновременният ефект от SRF и HIFES води до 30% по-висок мускулен тонус, 37% по-малко бръчки и 23% повече лифтинг.

Процедурата с EMFACE е изключително лесна. Първо, лицето на пациента се почиства с разтвор, който премахва замърсяванията по кожата. След това специалистът поставя апликаторите върху целевите зони – скули и чело, които ще бъдат третирани в следващите 20 минути.

По време на процедурата пациентът усеща комфортни мускулни контракции, допълнени от приятно затопляне. След края на процедурата пациентът може директно да се върне към своето ежедневие. Всяка процедура с EMFACE трае 20 минути. Препоръчително е, терапиите да се провеждат в период от 5-10 дни помежду им.

Оптималните резултати се наблюдават между 6 и 12 седмици след последната терапия.

„В резултат на богатия ни опит в множество медицински направления и отличните R&D центрове, един от които е разположен в София, уредите на BTL доминират пазара за неинвазивно оформяне на лице и тяло. Пловдив е производственият и логистичен център на BTL. Щастливи сме, че нашата последна технология иновативният апарат EMFACE, се произвежда именно тук и всеки един EMFACE по света е сглобен от българска ръка“, коментира Веселин Каравасилев, мениджър на фабриката на BTL Industries в България.

Представянето на EMFACE в България е поредното важно събитие за компанията у нас. Наскоро в тазгодишното издание на бизнес наградите на Forbes България BTL Industries бе отличена като най-добрата компания в категорията „Производство“. Конкурсът поощрява най-добрите примери в българския бизнес, насочва вниманието към лидерите в предприемачеството, които вдъхновяват с мотивиращите си истории за успех. Престижното отличие е поредното доказателство за неспирния стремеж към развитие и иновация на компанията.

EMFACE ще бъде следващият бестселър на BTL, който се нарежда дo EMSCULPT и EMSCULPT NEO – две бодишейпинг технологии, които не просто създадоха изцяло нова ниша в неинвазивната естетична медицина, но осигуряват ненадминати резултати и до днес. EMFACE вече предизвика фурор в САЩ и днес смело продължава към Европа.

За BTL Industries

BTL Industries е световен лидер в производството, разработката, търговията и сервиза на електронна медицинска апаратура в три направления – физиотерапия, кардиология и естетична медицина. Основана в Чехия през 1993 г., към днешна дата компанията в световен мащаб има над 2400 служители и 300 R&D инженери. На българския пазар BTL Industries е вече над 25 години, като в момента инвестира над 20 млн.лв. за изграждането на собствен завод в рамките на града и планира нов ръст на служителите си.

Основният двигател в развитието на BTL Industries са иновациите и стремежът към осигуряване на постоянна грижа за човешкото здраве и красота.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser