Преминете към основното съдържание

Българинът, създал сватбената рокля на Кари Брадшоу, с колекция в партньорство с каузата MTV Staying Alive

Колекцията пролет-лято 2020 на дизайнерското дуо Kolchagov Barba е посветена на инициативата MTV Staying Alive

Kolchagov Barba е деми-културен моден бранд на дизайнера Светослав Колчагов, който преди време направи прочутата сватбена рокля на Сара Джесика Паркър за ролята й в „Сексът и градът“, и италианеца Емилио Барба. Новата им колекция разглежда роклите като уникални бижута, обгръщащи женските тела, съчетавайки в тях класиката с модерната мода в бляскави и изискани дизайни.  

Оптимизъм, сила и отказ от ограниченията в миналото са нещата, които вдъхновха Kolchagov Barba за визиите, които представиха по време на Лондонската седмица на модата преди ден.

Романтичните и женствени линии, слети с фини и елегантни елементи на корсетните рокли, чувствени къси коктейлни визии в ярки цветове, олицетворяват силата, вградена във всяка жена. Дизайнерското дуо представя колекция от изявления, създадени да красят и овластяват жените.

Колекцията е в партньорсво с MTV Staying Alive - почит към всички, които се борят с ХИВ и с предразсъдаците, които твърде често вървят с болестта.

Чрез колекцията Kolchagov Barba се стремят да предложат визия към едно по-добро бъдеще, където отхвърлянето и страхът са в миналото. Бъдеще, където има лек и където няма стигма.

Още по етикети

Kolchagov Barba
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser