Преминете към основното съдържание

Българска дизайнерка облече Мариета Мелроуз за Оскарите

Младата българска актриса избра рокля на дизайнерката Тери Караиванова
Дизайнерката Тери Караиванова
Дизайнерката Тери Караиванова

Младата българска актриса се повеи на червения килим на церемонията по връчването на наградите на Американската академия за киноизкуство облечена в приказна рокля.

Мариета Мелроуз беше специалният пратеник на филмовия канал bTV Cinema в Кодък тиътър в Лос Анджелис.

© press, Мариета Мелроуз

Нашата актриса, която има няколко сериозни роли в Холивуд, е получила приятни комплименти за тоалета си в нощта на Оскарите. Мариета Мелроуз избра рокля в цвят пудра с флорални мотиви, рисувани и доизградени с дантела. Роклята е истинско произведение на изкуството и е дело на столичната дизайнерка Тери Георгиева-Караиванова.

„Роклята е много нежна и женствена, в стил 50-те. Много съм щастлива, че чрез Мариета се сбъдна една моя отдавнашна мечта да имам своя рокля на Оскарите“, споделя дизайнерката Тери Георгиева-Караиванова, която повече от 20 години създава красота.

© press, Мариета Мелроуз в дясно

Тери е завършила моден дизайн в Националната художествена академия.

„Стилът ми на работа претърпя доста промени през годините. Всяка среща е била много специална и несъмнено е обогатила начина ми на работа. Въпреки промените, продължавам да бъда вярна на стремежа си да създавам красиви и стойностни неща, провокирани от спомен на душата, красива емоция и удоволствие. За мен дрехата е послание, което ни представя пред света, говори за това кои сме ние и как се отнасяме както към себе си, така и към околните.", разказва Тери.

Всички визии от Оскари 2018

Галерия

Всички визии от Оскари 2018

Снимки: Getty

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser