Преминете към основното съдържание

Български дизайнер направи златната рокля за турнето на Кайли Миноуг

Светослав Колчагов, половинката от модния тандем Kolchagov Barba, изпрати специално за ELLE скиците на модела
Кайли Миноуг със златната рокля на Kolchagov Barba
Кайли Миноуг със златната рокля на Kolchagov Barba © Архив на марката

Кайли Миноуг заблестя на турнето си с ослепителна рокля в златисто, дело на прочутия дизайнерски тандем Kolchagov Barba. Няма нужда да ви напомняме, че Светослав Колчагов е дизайнерът, който стои и зад легендарната булчинска рокля на героинята на Сара Джесика Паркър от „Сексът и градът“.

© Архив на марката, Една от скиците на златната рокля за турнето на Кайли Миноуг

Специално за ELLE българският дизайнер и италианецът Емилио Барба изпратиха скици на златната рокля, с която сега Кайли Миноуг покорява музикалните сцени.

„Вдъхновихме се от темата на турнето – The Disco Diva и направихме рокля, която да е уникална и секси и едновременно елегантна и софистицирана. Рокля, която да привлича внимание и да отразява блясъка на светлините, да кореспондира с енергията на Кайли“, признават дизайнерите, които неотдавна представиха новата си колекция на седмицата на модата в Лондон.

© Архив на марката, Една от скиците на златната рокля за турнето на Кайли Миноуг

ПОСЛЕДНОТО РЕВЮ НА KOLCHAGOV BARBA В ЛОНДОН

Роклята на Кайли Миноуг е разработена в партньорство с Preciosa, които осигуряват над 120 000 кристала, за да се превърне тоалетът в истинско произведение на модното и ювелирното изкуство. Изработката й отнема повече от месец, но резултатът е внушителен!

© Архив на марката, Кайли Миноуг с роклята на Kolchagov Barba

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser