Преминете към основното съдържание

Български Haute Couture и сватбени колекции впечатлиха международни гост-дизайнери

Стотици гости изпълниха зала EFE на хотел Маринела, по случай втората вечер от българската модна седмица.

Пищната вечер стартира с Venzy и изпълнението на последния му хит, “Момиче за милиони”, и продължи с феерично модно шоу от Berna Moda.

Българският бранд с дизайнер Берна Шабан представи сватбената колекция „Pearl in the Crown”. Фини кройки, ръчни бродерии и милиони инкрустирани камъни потопиха залата в блясък и красота.

За втори път на българския моден подиум блесна и KARAM DAYA, който впечатли с черно-сребърна феерия, докосваща сетивата, носеща желание за приказка без край.

Незабелязани не останаха и дизайните на Вяра Георгиева Лазарова, която представи своята най-нова колекция, FEDE Special, вдъхновена от цветовете и контрастите на нашите сънища. 

Междувременно, дизайнерът на Paloma Fashion, Поля Кинова, изпъкна с елегантни рокли, с които да бъдат разкрити и подчертани индивидуалността, характера и вкуса на всяка дама. 

Лидерът в иновативния мъжки стил и изработването на атрактивни мъжки костюми, Lusso, се доказа като извор на вдъхновение за смелите и елегантни господа. 

След финала на бляскавата вечер, приятната атмосфера бе пренесена в Street Lounge, където гостите се насладиха на зареждащо афтър парти. Междувременно, присъстващите успяха да разгледат тоалетите от подиума отблизо и да закупят своите фаворити в първия по рода си Sofia Fashion Week Store.

Още по етикети

SFW
messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser