Преминете към основното съдържание

Български звезди подкрепят кампанията „ПРОТЕГНИ РЪКА! ДОБАВИ ЖИВОТ!“

Те споделят какви са личните им мотиви за това

Стартира кампания „ПРОТЕГНИ РЪКА! ДОБАВИ ЖИВОТ!“ в подкрепа на изграждането на медицински център по муковисцидоза. Основната цел е:

- да информира обществеността за проблемите на пациентите с муковисцидоза;

да подкрепи кампанията за създаване на медицински центрове по муковисцидоза.

Повече за целта и самата кампания може да прочетете ТУК.

Своята съпричастност и подкрепа изразяват редица известни личности, сред които Белослава, Веси Бонева, Любо Киров, Гери Турийска Дичо, Краси Радков, Орлин Павлов, Ненчо Балабанов, Златка Димитрова, Драго Симеонов, Тереза Маринова, Евгени Иванов.

Любо Киров

Любо Киров: "Защото човешкият живот е най-висша ценност и всички ние носим отговорност да го запазим и да помогнем, когато той е застрашен. Обединявайки се, имаме възможност да станем част от промяната и да помогнем на пациентите с муковисцидоза да сбъднат една своя мечта - да имат достъп до специализиран медицински център ."

Гери Турийска

Гери Турийска: "Подкрепям кампанията, защото вярвам, че всеки човек е вдъхновител на доброто у другите. Всеки човек има ангажимент към самия живот - да живее пълноценно и щастливо. Защото само когато сме здрави и щастливи, можем да носим позитивна промяна. Ако аз мога с една усмивка да накарам някого да се усмихне, то това е само началото на един прекрасен "ефект на пеперудата" в името на утрешния ден. Вярвам в щастливия край на всяка човешка приказка."

Безразличието днес, отнема един детски живот утре! Благодарим Ви, че не сте безразлични!

В галерията ви очакват още звезди, които споделят личните си мотиви за участие в кампанията. 

Асоциация „Муковисцидоза“ е непартийно, доброволно, независимо сдружение, на хора страдащи от муковисцидоза и техните семейства, близки и съмишленици. Асоциацията е юридическо лице с нестопанска цел, което осъществява дейност в обществена полза.

Автор Люба Вангелова

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser