Преминете към основното съдържание

Бързи и лесни парти визии - Част 1

През декември има десетки поводи за празнуване. готови ли сте за тях?

Декември пристига с празничен звън и безброй поводи за празнуване. Време е да обърнете внимание над гардероба си и да си отговорите на въпроса: Готова ли съм за парти? В забързаното ежедневие жените трудно успяват да намерят време, затова ви предлагаме няколко съвета за стил за парти. Дори не е нужно да губите време по магазините. Днес всичко е достъпно в онлайн сайтовете за мода, просто можете да се поровите в интернет и да намерите тоалета си.

Трябва ви малко блясък, коктейлна чантичка и елегантни обувки. Малко блясък ли? Извинявайте!... Трябва ви много блясък - въоражете се с брокати, пайети или поне с лачени обувки. Смело уловете светлините, тъй като място за излишна стеснителност няма. Всички нюанси на сребристото и златистото хармонират с огромна палитра цветове. Но не прекалявайте! Изберете само един пищен елемент в аутфита ви - рокля или пола с пайети, проблясващ топ или блейзър.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser