Преминете към основното съдържание

„Бягство от двореца“: първи кадър от новия филм за живота на Меган и Хари

Тази есен американският телевизионен канал Lifetime ще представи нов филм за живота на 39-годишната Меган Маркъл и 36-годишния принц Хари, наречен "Хари и Меган: бягството от двореца".

Заглавието подсказва, че сценарият ще се върти около събитията, станали преди малко повече от година: тогава херцогът и херцогинята на Съсекс обявиха оттеглянето си от кралските задължения.

Вчера, в чест на поредната годишнина от сватбата на Меган и Хари, Lifetime представи първите рекламни кадри от филма, в които Джордан Дийн и Сидни Мортън ще играят главните роли. На тази снимка Мортън като Меган е притисната до гърдите на Дийн, който играе Хари. В същото време тоалетите на двойката приличат на тези, в които съпрузите се появиха на Деня на Британската общност през март 2020 г .: това беше последното им представяне като старши членове на британското кралско семейство.


Новият филм ще разкаже подробно за разочарованието на Меган от представители на двореца, които не са я предпазили от атаките на пресата, и опасенията на Хари, че Меган може да повтори трагичната съдба на майка му, принцеса Даяна, ако той не успее да защити жена си и детето си. Представители на телевизионния канал поясниха, че филмът ще отразява и конфликтите между братята Хари и Уилям, Кейт Мидълтън и Меган Маркъл, както и херцога на Съсекс и баща му принц Чарлз.

Припомняме ви, че преди време телевизионният канал Lifetime вече пусна филми за живота и любовните истории на Меган Маркъл и принц Хари. В единия сюжетът се фокусира върху началото на тяхната връзка, а в другия – върху адаптацията на Меган към британското кралско семейство.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser