Преминете към основното съдържание

Чанинг разкри как е разбрал, че Джена е жената на живота му

Иска дъщеря им да прилича на нея
© instagram

Чанинг Тейтъм и съпругата му Джена са една от най-сладките и стабилни холивудски двойки. Едва ли можем да си представим по-чиста и прекрасна любов като тяхната. 
Самият актьор разкри в кой момент е осъзнал, че съпругата му е жената, с която иска да прекара остатъка от живота си и тя е правилният човек за него

“Още в началото усетих силната връзка помежду ни, но все още не бях напълно сигурен накъде точно ще тръгне връзката ни”, спомня си Чанинг. “Тогава, един ден Джена просто дойде и директно ми каза, че винаги е знаела какъв човек иска да има в живота си и че вече няма нужда да го търси, защото това съм аз.”

Откровението на Джена впечатлило изключително много настоящия й съпруг.  

Тя нямаше идея как ще реагирам или какво ще отговоря, но това беше нейната истина. Усетих този невероятен натиск и това беше най-готиното нещо, което тя някога е правила за мен. Усетих сила, защото в този момент тя ме беше приела такъв, какъвто съм – с добрите и лошите ми страни. Тази радикална автентичност в характера й ме накара тотално да се влюбя в нея”, завършва откровението си Тейтъм. 

Актьорът се надява, че един ден дъщеря им ще прилича на майка си и със същата увереност ще споделя чувствата си.

messages.loading
Горе
ELLEworldtwitter-logo-silhouettepinterestinstagram envelopeyoutubemenuclose chatalarmexclamation-signwarninglocked-padlockfavorite-heart-buttonmagnifying-glassdown-arrowuser